×
ЗА НАС ИНФОРМАЦИИ ФИЛИЈАЛИ ШТЕТИ КОНТАКТ
МИСИЈА

Мисија


Да се ​​олесни и збогати животот нафизичките лица и корпорациите преку индивидуални и корпоративни решенија за осигурување и да се одржи нивната вредност.

Да бидеме свесни за нашата корпоративна општествена одговорност.

Да се ​​обезбеди одржливост и квалитетна услуга.

Да се ​​обезбеди задоволство на клиентите, акционерите и вработените