НАСТАНИ НОВОСТИ
×
ЗА НАС ИНФОРМАЦИИ ФИЛИЈАЛИ ШТЕТИ КОНТАКТ

НОВА VISA TRAVEL КРЕДИТНА КАРТИЧКА НА ХАЛКБАНК КОЈА ВКЛУЧУВА ХАЛК АСИСТЕНЦИЈА НА ПАТ


Безгрижни на пат со Visa Travel на Халкбанк и Халк Осигурување!


Со новата кредитна картичка Visa Travel на Халкбанк АД Скопје добивате:


• годишна услуга од Халк Осигурување - Халк Асистенција на пат како и патничко осигурување со покритие од 10 дена во важност од 365 дена (еднократно) – достапно само за корисникот на основната картичка Продуктот е наменет за сите лица кои често патуваат со сопствено возило низ Европа, нудејќи 24 часовна поддршка преку Drive Angel мобилната апликација.


Халк Асистенцијата е техничка помош на пат за комерцијални возила која може да се искористи во случај на:

• откажување на возилото

• сообраќајна незгода

• невнимателно ракување со возилото (погрешно наточено гориво, заклучени клучеви во возилото и сл.)

• при надворешни влијанија (град, пожар, итн).


Повеќе за продуктот прочитајте на следниот линк: VISA TRAVEL КРЕДИТНА КАРТИЧКА