×
ЗА НАС ИНФОРМАЦИИ ФИЛИЈАЛИ ШТЕТИ Е-ПОЛИСА КОНТАКТ
ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ

Eдно Патничко осигурување за цел свет


Купивте се што е потребно за патување, за скијање или сончање, билетите и пасошот ги ставивте во џеб – но дали имате Патничко осигурување?


Без оглед дали планирате опуштен семеен одмор на најблиската планина или авантура низ потопли далечни краишта, еден едноставен чекор ќе го направи Вашето патување побезбедно и без стрес - квалитетно Патничко осигурување. Осигурете се од најчестите ризици уште пред да излезете од дома, а подоцна ќе си заблагодарите себеси. ХАЛК Патничко осигурување нуди флексибилни можности за да ги заштитите своите лични потреби, семејството или колегите.

Земете ги работите во свои раце, тргнете на пат со самодоверба и со ХАЛК - Патничко осигурување.Кои се предностите на ХАЛК Патничкото осигурување?

  • Целиот свет е една зона;
  • Три лица и повеќе – 20% попуст;
  • Осигурување за лица до 70 години
  • • Цени Почнувајќи од само 16 МКД на ден!


Изберете го пакетот кој најмногу ви одговараРЕЛАКС

Трошоци за амбулантско лекување до 100еур, за болничко лекување до 15.000еур, за стоматолошки третман до 100еур, враќање на посмртни останки до 3.000еур, репатријација по завршено лекување до 100еур, репатријација од странство или од болница, во земјата на живеење до 3.500еур.СТАНДАРД

Трошоци за лекување: поради болест до 30.000еур, поради незгода до 30.000еур. Осигурување од незгода: смрт од незгода до 250.000мкд, траен инвалидитет од незгода до 500.000мкд. Други трошоци за: посета на пациент до 200еур, продолжување на престој до 200еур, телефонски повици до 25еур, враќање на деца до 30.000еур, предвремено враќање поради болест или смрт до 30.000еур, враќање на посмртни останки до 30.000еур.ПРЕМИУМ

Трошоци за лекување: поради болест до 30.000еур, поради незгода до 30.000еур. Осигурување од незгода: смрт од незгода до 250.000мкд, траен инвалидитет од незгода до 500.000мкд. Други трошоци за: посета на пациент до 200еур, продолжување на престој до 200еур, телефонски повици до 25еур, враќање на деца до 30.000еур, предвремено враќање поради болест или смрт до 30.000еур, враќање на посмртни останки до 30.000еур, осигурување на багаж и замена на патни документи.ВИП

Трошоци за лекување: поради болест до 30.000еур, поради незгода до 30.000еур. Осигурување од незгода: смрт од незгода до 250.000мкд, траен инвалидитет од незгода до 500.000мкд. Други трошоци за: посета на пациент до 200еур, продолжување на престој до 200еур, телефонски повици до 25еур, враќање на деца до 30.000еур, предвремено враќање поради болест или смрт до 30.000еур, враќање на посмртни останки до 30.000еур, осигурување на багаж и замена на патни документи, трансфер на деловни колеги, враќање поради тешка несреќа дома или во службени простории, доцнење/откажување на лет, враќање на возило.