×
ЗА НАС ИНФОРМАЦИИ ФИЛИЈАЛИ ШТЕТИ КОНТАКТ
ПОЛИТИКА ЗА КВАЛИТЕТ

Политика за квалитет


Халк Осигурување, ги исполнува своите активности за осигурување во неживотното осигурување, а во согласност со нашата политика.Нашата политика е:


  • Да може да понудиме најсоодветни, најпосакувани и разновидни економски производи и услуги, како и да бидеме најпосакувана и најпочитувана компанија која е способна да задоволи 100% од потребите на своите клиенти во секторот за осигурување.
  • Со подобрување на технолошката инфраструктура, да ја зголемиме нашата продажба и да станеме една од првите три компании во секторот за неживотно осигурување во одреден временски период.
  • Да ​развиеме иновативни решенија на производи, наменети за посебни сегменти на клиенти и сектори, односно специјализирани производи кои ќе ги задоволат потребите и очекувањата на нашите клиенти и ќе бидат во согласност со нашите политики за квалитет и профитабилност, како и да создадеме нови и профитабилни можности за нашите подружници, брокери и банкарски канали на продажба, истовремено одржувајќи близок контакт со пазарот.
  • Да се ​​намалат продажните и оперативните трошоци и да се зголеми продуктивноста.
  • Да се обезбеди одржлив раст, профит и развој.