×
ЗА НАС ИНФОРМАЦИИ ФИЛИЈАЛИ ШТЕТИ КОНТАКТ
СТРАТЕГИЈА

Стратегија


Да се понудат прилагодени осигурителни продукти придружени со традиционални активности во осигурувањето;

Да се ​​понудат привилегирани производи, особено за индивидуалните клиенти и малите и средни претпријатија во рамките на сегментацијата на клиентите и ризиците,

Да се прилагоди чувството за квалитетна услуга фокусирана на клиентите,

Да се ​​обезбеди ефикасност на сите деловни процеси со цел дизајнирање на разноликост на производи, процеси и сигурност на системот, брзо и квалитетно плаќање на штетите, како и создавање на конкурентна структура,

Да се ​​обезбеди континуирано подобрување и мотивација на вработените во рамките на системите за управување со перформанси.Корпоративни вредности:


 • Да се ​​даде значење на принципите за
 • Ориентација кон клиентот
 • Оперативна ефикасност
 • Иновативност
 • Доверливост
 • Динамизам
 • Рационализам
 • Продуктивност
 • Чувствителност
 • Чувство на социјална одговорност
 • Споделување
 • Отвореност за промени