×
ЗА НАС ИНФОРМАЦИИ ФИЛИЈАЛИ ШТЕТИ КОНТАКТ
ВИЗИЈА

Визија


Нашата визија е да станеме една од водечките компании во секторот за неживотно осигурување во Р.Македонија, со одржлив раст и профитабилност, притоа афирмирајќи силно присуство кај индивидуални клиенти, придружено со фокус на иновации и нови производи.